המוציא
גישה קולינרית אותנטית שונה בנוף המקומי עם תפריט צפון אפריקאי המתבטא בטעמים, ניחוחות וצבעים עזים ומגוונים
מסעדת המוציא מושפעת מאופיו הרב גוני של השף אבי לוי ומחוויותיו האישיות – החל מילדותו בשכונת מוסררה הירושלמית, דרך תחנות שונות בחייו והשפעותיהן הקולינריות הייחודיות וכלה במסעותיו ברחבי העולם בחיפוש אחר השראות גסטרונומיות. כל אלו באים לכדי ביטוי באופייה העיצובי של "המוציא" תוך יצירת חוויה תרבותית שורשית הנשענת על מטבח אלג'ירי מסורתי בשילוב אלמנטים ירושלמים מקומיים
- חריימה סלמון וזיתי קלמטה
- 11:10 דקות
חינם
Enrolment validity: Lifetime