אישטבח

שף אורן ששון

תמונה מתוך עמוד הפייסבוק של המסעדה
נגן וידאו
תמונה מתוך עמוד הפייסבוק של המסעדה
נגן וידאו

אישטבח

שילוב בין מאפה סורי-כורדי מסורתי במילויים בשריים מטריפים לבין המטבח הקוצ'יני

אוכל רחוב כורדי-סורי בירושלים. המקום מתמחה בשמבורכ, מאכל שמקורו בשאריות בשר שנשארו מהשבת. מאפה פריך ומתפצח במילוי חלקי פנים שונים (לשון, ראש וכד') או אסאדו, בריסקט, עוף ועוד, שמוגש עם סלטים ומטבלים

10

Enrolment validity: Lifetime

עשרות סדנאות אוכל דיגיטליות להכנת מנות דגל מפורסמות של מסעדות ירושלמיות. בלחיצת כפתור תוכלו
לצפות בשפים הירושלמיים מלמדים אתכם באופן אישי להכין את המתכון הסודי לטעימה הירושלמית שלהם.

לצפייה בסדנאות שלכם, התחברו לאזור האישי

דילוג לתוכן