דילוג לתוכן

אמא

שף סימה לוי דודו

צילום מתוך אתר המסעדה
נגן וידאו
צילום מתוך אתר המסעדה
נגן וידאו

אמא

אוכל בטעם מבורך של בית. הקפדה על חומרי גלם טריים ואיכותיים

מסעדת אמא הוקמה בשנת 1981 כמסעדה משפחתית. האמא, מרים בנימין, בישלה בעצמה את המנות שהביאה מהבית ועם השנים הצטרפו אליה חברות. הן עובדות באופן קבוע במסעדה וממשיכות לתת לאוכל טעם של בית. מאחורי הסירים המהבילים ומפיצי נינוחות האוכל המופלא: ממולאים של חצילים, קישואים, פלפלים או גזרים; קובה מסוגים שונים; סופריטו; מג’דרה; עלי גפן; קציצות ועוד

10

Enrolment validity: Lifetime

עשרות סדנאות אוכל דיגיטליות להכנת מנות דגל מפורסמות של מסעדות ירושלמיות. בלחיצת כפתור תוכלו
לצפות בשפים הירושלמיים מלמדים אתכם באופן אישי להכין את המתכון הסודי לטעימה הירושלמית שלהם.