המוציא

שף אבי לוי

המוציא. תמונה מאתר המסעדה
נגן וידאו
המוציא. תמונה מאתר המסעדה
נגן וידאו

המוציא

גישה קולינרית אותנטית שונה בנוף המקומי עם תפריט צפון אפריקאי המתבטא בטעמים, ניחוחות וצבעים עזים ומגוונים

מסעדת המוציא מושפעת מאופיו הרב גוני  של השף אבי לוי ומחוויותיו האישיות – החל מילדותו בשכונת מוסררה הירושלמית, דרך תחנות שונות בחייו והשפעותיהן הקולינריות הייחודיות וכלה במסעותיו ברחבי העולם בחיפוש אחר השראות גסטרונומיות. כל אלו באים לכדי ביטוי באופייה העיצובי של "המוציא" תוך יצירת חוויה תרבותית שורשית הנשענת על מטבח אלג'ירי מסורתי בשילוב אלמנטים ירושלמים מקומיים

חינם

Enrolment validity: Lifetime

עשרות סדנאות אוכל דיגיטליות להכנת מנות דגל מפורסמות של מסעדות ירושלמיות. בלחיצת כפתור תוכלו
לצפות בשפים הירושלמיים מלמדים אתכם באופן אישי להכין את המתכון הסודי לטעימה הירושלמית שלהם.

לצפייה בסדנאות שלכם, התחברו לאזור האישי

דילוג לתוכן