סאטיה
מטבח ירושלמי שמח עם אהבה לאוכל ואירוח
סאטיה נפתחה בשנת 2014 על ידי השף אילן גרוסי ולאחר שנה הצטרפו חיליק שראבי וערן אבישי. יחד הם חברו ליצור מטבח ירושלמי שמח עם אהבה לאוכל ואירוח. יום יום הם יוצרים תפריט מיוחדים לצד תפריט עונתי ועשיר הכולל מנות דגים, פירות ים ובשר, ומנות צמחוניות וטבעוניות. תפריט היין הישראלי והמגוון הותאם במיוחד למנות המסעדה בנוסף לתפריט קוקטיילים מרעננים
- ספייסי טונה על ברוסקטה
- 05:00 דקות
₪10
Enrolment validity: Lifetime