סאטיה

שף אילן גרוסי

סאטיה. תמונה מעמוד הפייסבוק של המסעדה
נגן וידאו
סאטיה. תמונה מעמוד הפייסבוק של המסעדה
נגן וידאו

סאטיה

מטבח ירושלמי שמח עם אהבה לאוכל ואירוח

סאטיה נפתחה בשנת 2014 על ידי השף אילן גרוסי ולאחר שנה הצטרפו חיליק שראבי וערן אבישי. יחד הם חברו ליצור מטבח ירושלמי שמח עם אהבה לאוכל ואירוח. יום יום הם יוצרים תפריט מיוחדים לצד תפריט עונתי ועשיר הכולל מנות דגים, פירות ים ובשר, ומנות צמחוניות וטבעוניות. תפריט היין הישראלי והמגוון הותאם במיוחד למנות המסעדה בנוסף לתפריט קוקטיילים מרעננים

 

10

Enrolment validity: Lifetime

עשרות סדנאות אוכל דיגיטליות להכנת מנות דגל מפורסמות של מסעדות ירושלמיות. בלחיצת כפתור תוכלו
לצפות בשפים הירושלמיים מלמדים אתכם באופן אישי להכין את המתכון הסודי לטעימה הירושלמית שלהם.

לצפייה בסדנאות שלכם, התחברו לאזור האישי

דילוג לתוכן